Smart-AIS

AVEVA software

Value Added Reseller
Smart Asset Integrity Solutions

AVEVA software oplossingen

Smart Asset Integrity Solutions is officieel partner en reseller voor AVEVA software voor de Benelux. Verbeter de winstgevendheid, maximaliseer het rendement en beheer de risico’s van uw onderneming. Doe mee met de digitale transformatie en vraag een demo aan om te zien wat wij voor meerwaarde voor uw asset kunnen betekenen.

Wat is effectief informatie management?

Over elke fabriek, gebouw of kunstwerk is data opgeslagen in verschillende software systemen, archiefkasten en mappen. Soms is alles centraal opgeslagen maar vaak ook onder beheer van collegae of zelfs andere afdelingen. Deze verspreiding zorgt niet alleen voor veel frustratie maar kost ook extreem veel zoektijd. Het vinden van de juiste documenten [met de laatste revisie!] kan vaak mandagen duren. Herkenbaar? Het kan anders.

Door informatie management toe te passen kan alle asset data met simpele zoekopdrachten snel worden gevonden. Een goed asset informatie management systeem zorgt daarom voor makkelijk vindbare data waar inhoudelijk op vertrouwd kan worden.

Resultaat: tijdsbesparing en meest accurate informatie.

SMART zet voor u de juiste inrichting op.

Asset@Your desk – De waarheid op je scherm door één slimme zoekterm.

Asset@Your Desk -SMART’s asset informatie management oplossing- maakt informatie en  data snel en eenvoudig toegankelijk voor beheerders en eigenaren.

Tijdens ontwerp, maar ook in beheer- en onderhoudsfase zijn tekeningen, engineering documenten en bestaande Document Management Systemen en ERP systemen op een intelligente manier gekoppeld en snel vindbaar gemaakt.

Eigenaren en beheerders krijgen tijdens projecten veel documenten en data aangeleverd welke betrekking heeft op een specifiek deel/eiland van een asset.

Door de informatie en data van diverse eilanden te koppelen, te ordenen en op eenvoudige wijze vindbaar te maken heeft SMART AIS voor haar klanten een robuust asset informatie management systeem op basis van AVEVA software.

De sterke punten:

  • direct met de bestaande informatie en data werken
  • een totaaloplossing, gebaseerd op de specifieke situatie van eigenaar en beheerder
AVEVA is met meer dan 50 jaar ervaring in [industriële] software ontwikkeling de perfecte partner voor Asset@Your Desk.
Freek Lovink, Engineer

Asset@Your Desk & Pointclouds

Het digitale asset vormt de ruggengraat van de digital twin. Binnen AVEVA Asset@Your Desk zijn alle systemen en data gekoppeld en gemakkelijk te vinden. De toevoeging van pointclouds met daarin slimme 3D tags zorgen voor een koppeling van de objectlocatie met de data. Zodoende kunnen gebruikers street-view style door hun asset navigeren en daarbij over alle relevante informatie beschikken door simpelweg op een element te klikken.

Personen die nooit op de werkelijke locatie zijn geweest vinden zo gemakkelijk hun weg samen met de informatie om hun werkzaamheden goed uit te kunnen voeren. Dit verbeterd de samenwerking tussen service providers en opdrachtgevers.

AVEVA Asset@Your desk – De waarheid op je scherm door één slimme zoekterm.

Vraag een gratis demo aan

We bespreken graag samen de mogelijkheden