Maak kennis met Smart-AIS

Korte lijnen, goed opgeleid personeel, de nieuwste apparatuur en met onze jarenlange ervaring een verlengstuk voor uw bedrijf en asset.

In het kort..

  • Vanaf 2003 een zelfstandig opererend bedrijf, onderdeel van de KH Group. Sinds 2015 onder de naam Smart Asset Intergrity Solutions om ons te focussen op Inspectie services, 3D laserscanning en Asset Integrity.

Kwaliteit en Veiligheid

  • Wij zijn ISO 9001:2015 gecertificeerd. Dit betekent dat we aan dé mondiaal erkende norm voor kwaliteitsmanagement voldoen. 
  • Al onze medewerkers zijn VCA VOL gecertificeerd en uitvoerend personeel zijn in het bezit van alle benodigde certificering voor het uitvoeren van werkzaamheden op locatie (On- & Offshore)

Waarom kiezen voor Smart-AIS?

SMART Asset Integrity Solutions is een onafhankelijke organisatie die gespecialiseerd is in 3D-laserscanning, Drone Survey, Asset Integrity en inspectiediensten. Als een jonge, gemotiveerde, energieke en ambitieuze organisatie bieden we onze klanten de best mogelijke service. We bedienen klanten wereldwijd vanuit ons kantoor in Schiedam. We hebben de juiste technische expertise, de bijbehorende projectorganisatie-vaardigheden en gekwalificeerde collega’s. Boven alles staan onze klanten en hun assets centraal.